Facebook
Polled, Quality Charolais From top-breeder in FinlandHerkullista, laadukasta, taatusti puhdasta ja 100% elimäkeläistä lähilihaa!
 
Lihatiskimme palvelee Elimäen Lähiruokamessuilla 7.-8.9.2019 klo 10:00-16:00. Lisätietoja messuista löydät osoitteesta: www.lähiruoka.fi
 

Vietämme Osta Tilalta! -päivää 14.9.2019 klo 12:00-15:00 . Olet tervetullut tutustumaan tilaamme,  karjaamme, pihattoon sekä meihin ihmisiin tuotteiden takana! Tilalta on paistien, fileiden, ja jauhelihan lisäksi ostettavissa oman pellon perunaa sekä elimäkeläistä Honeybunny -hunajaa. Honeybunny -hunajaan pääset tutustumaan täältä.
 
Maksutapoina meillä käy käteinen ja kortti. Kahvi- ja mehutarjoilu sekä lapsille kepparirata ja tehtäviä. Lämpimästi tervetuloa!
 
 
 
 
Myymme suoramyyntinä asiakkaillemme Charolais-pihvikarjan lihaa ja toimitusalueenamme on pääsääntöisesti Kymenlaakso ja pääkaupunkiseutu. Suoraan tuottajalta asiakkaalle - toimitettuna kotiovellesi!
 
Pienempien erien hinnat:
Jauheliha 11 €/ kg, palapaisti 12 €/ kg, paahto-, sisä-, ulko- ja kulmapaistit 17,50 €/kg
Kotiinkuljetus sisältyy tuotteiden hintaan Kymenlaaksossa ja pk-seudulla.
 
 
 
Pihvikarjanlihamme on aina peräisin nuoresta eläimestä, sillä nuoren eläimen liha on kaikkein laadukkainta. Eläimet teurastetaan, liha leikataan ja pakataan lähiteurastamolla Iitissä (Liha-REM) ja lihan matka karsinasta asiakkaan ruokapöytään vie ainoastaan kaksi vuorokautta. Eläimet kuljetetaan teurastamolle omalla karjankuljetusvaunulla tilanväen toimesta, jolloin eläimen stressi on minimoitu.
 
 
 
Eettisesti oikein on valita lähituottajalta lihaa, joka on tuotettu ammattiylpeydellä ja intohimolla alaa kohtaan, ja joka on peräisin eläimestä, jota on yksilöllisesti rakkaudella hoidettu ja joka on saanut elää lajinmukaisen elämän.